O Nama

Dobrodošli u moj mali čarobni svet!
Moje ime je Dragana. Ja sam vlasnica GAGINOG KUTKA.
Igla, konac, dugmence i šivaća mašina deo su mene od malih nogu. Učila sam od mame i volela da šijem još kao dete. Poslednje stranice časopisa 'Burda' bile su moj san, stranice pune toplih, ušuškanih domova, bajkovitih prazničnih dekoracija, torbica, meda, lutkica, … I tako, kroj po kroj, moj san je počeo da se ostvaruje.
Napravila sam svoje prve lutkice, korpice, jastučnice i tako ukrasila svoj dom. Uživanje u ovom poslu predstavlja našu porodičnu tradiciju.
U mom domu je uvek bio mali kreativni nered, kako u kući gde sam odrasla, tako I danas u mom domu, gde uživam i radim sa mojim cerkama. Posebno sam srećna kada vidim da rezultat mog rada izmami osmehe na licima dragih ljudi. Osećaj je neprocenjiv kada znate da neko poželi da u svom domu ima upravo to što ste vi svojim rukama stvorili. Tako sam i počela da svoju bajku delim sa drugima i tako je i nastao GAGIN KUTAK.
Danas sam u mogućnosti da svoju ljubav prema šivenju podelim i sa svakim ko dodje u moju radnju. To je upravo ono što me ispunjava i daje mi snagu za dalji rad i usavršavanje u poslu. Zato moj san nikada ne prestaje…